FFYRA BIZ... Menjual Macam2 item...

NEW ITEM For Kids/T0ddlers Wear & Toys.. & ada juga item for Mummy & Daddy... dan yang terkini... FFYRA BIZ juga menjual BUNDLE/PRELOVED Children's Wear & Toy's...& ade sket2 jgk f0r Mummy &Daddy..:) Kami juga ada Menjual Produk Kecantikan & Kesihatan....
Untuk Jualan Retail & Wholesale...
Ready Stock item & PRE-ORDER item pun ade... so (^^)HAPPY VIEWING & HAPPY SHOPPING(^^)...

~WELCOME~

Anything Interested to Order?

Do Email me : ffyrabiz@yahoo.com
or WhatsApp : 010-9520076

Delivery Adress:
Phone No:
List Of Order:

* make sure u're serious buyer, im not etertain "BACKOUT BUYER"

Reservation only for 24 hours
For All Ready Stock Item..

ORDER FORM

FULL NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NO:
MAILING ADDRESS:
ITEM DESCRIPTION (BRAND, SIZE, QUANTITY, CODE):
ENQUIRY/COMMENTS:
PAYMENT METHOD: MAYBANK
CIMB BANK
PUBLIC BANK

ACCOUNT NO WILL BE GIVEN LATER TRU EMAIL/SMS.

PAY NOW
BOOKING (FOR 3 DAYS ONLY)
BOOKING WITH 70% DEPOSIT(1 WEEK ONLY)

AFTER THE DEPOSIT PAYMENT IS MADE, THERE IS NO CANCELLATION OF ORDER & NO REFUND WILL BE ISSUED..

DELIVERY CHARGES: ADD RM7 FOR POSLAJU (BELOW 500G) - SABAH
ADD RM9 FOR POSLAJU (BELOW 500G) - SARAWAK
ADD RM12 FOR POSLAJU (BELOW 500G) - SEM M'SIA
ABOVE 500G (WILL ADVISE LATER)

Form provided by Freedback.

JOM SHOPPING!

Wednesday, 23 September 2015

BABIES BLINK COFFEE RM30

BABIES BLINK COFFEE BY LYANAZ BEAUTY CARE - GEBU, PUTIH & BERTENAGA
Harga RM30

Berminat..
Inbox | SMS | WhatsApp
010-952 0076
--------------------

Inginkan Kulit yang Lembut, Selembut Baby ?
Inginkan Kulit yang lebih Cerah ?
Inginkan Tona Kulit yang Lebih Sekata ?
Ingin Sihat Secara Dalaman ?
Jom amalkan BABIES BLINK COFFEE BY LYANAZ BEAUTY CARE
Semestinya produk terhangat 2015!!

KANDUNGAN DALAM BABIES BLINK COFFEE

✔ Serbuk Mutiara L-Cysteine Hydrochcloride Monohydrote
✔ Calcium
✔ Ekstrak Habbatussauda
✔ Ekstrak Betik
✔ Ekstrak Anggur
✔ Avocado
✔ Tomato
✔ Vitamin C
✔ Marine Collagen
✔ Kopi Arabik
✔ Krimer Bukan Tenusu
✔ Gula

KEISTIMEWAAN BABIES BLINK COFFEE

✔ Mencerahkan kulit dalam masa 5 hari
✔ Melembutkan dan mencerahkan kulit secara menyeluruh dengan sekata
✔ Membaiki tekstur kuliy agar nampak bersinar, cerah dan gebu dalam masa yang singkat
✔ Memulih kulit berparut, berjerawat serta kering
✔ Menganjalkan kulit agar sentiasa lembap
✔ Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di bawah kelompok mata
✔ Mengecilkan liang pori kulit
✔ Menguatkan sistem imunisasi badan agar kekal aktif bertenaga
✔ Menghilangkan rasa mengantuk

CARA PENGAMBILAN BABIES BLINK COFFEE

✔ Amalkan 2 Kali sehari & amalkan ketika perut kosong
✔ Ambil 1 sachet sebelum sarapan & sebelum tidur
✔ Pastikan banyak minum air masak untuk mempercepatkan tindak balas



MN FOUNDATION 4 COLOUR RM17

MN FOUNDATION 4 COLOUR
RM17 only!
 Borong lagii murah.. minimum 10pcs ye

 ▶mineral based foundation. .
 ▶ade 4 colours dlm 1 palet... .
 ▶kegunaan utk shading muka .. so sgt jimat..murah n berbaloi2 !!!.

 FAST RESPOND!
 Direct inbox | WhatsApp 010-952 0076

Wednesday, 21 January 2015

MYMI WONDER PATCH FOR TUMMY -RM25

MyMi Wonder Patch for Tummy ~ wonder patch utk perut 

✔Siapa yg bermasalah perut buncit atau kaki besar dan gemuk, Boleh cuba wonder patch!
✔Testimoni ramai dh berjaya 
✔Nak tau cuba dulu baru tau! 
✔Menguruskan, membakar lemak dan meningkatkan metabolisma
✔Diluluskan oleh FDA, lulus ujian Alahan Kulit dan selamat digunakan
✔Target kawasan berlemak

✔Size: Each piece 19cm x 23cm

Bahan Utama: Natural origin ingredients (Sophori coside, Salicornia herbacea, Capsaicin, Catechin, Caffeine)


BELLY (perut)
1 box (5pcs) 


Setiap set boleh pakai sekali shj
pakai selama 8jam
Pakai sebelum masuk tidur dan tanggalkan keesokan harinya!
Boleh juga dipakai ketika bekerja, shopping atau bila2 saja!
Juga boleh dipakai di lengan atau kawasan lain yg bermasalah seperti lengan dan punggung
boleh pakai setiap hari utk kesan lebih pantas!
Boleh rasa seawal 2minggu (14hari), perubahan dpt dilihat selepas 4minggu (28 hari), hasil yg perfect slps 10 minggu (70 hari)

Serius Buyer
inbox | SMS | WhatsApp
010-952 0076






OBUSE EYEBROW-RM12

Masih tercari-cari pencil EYEBROW yang sesuai??? Jom dapatkan OBUSE EYEBROW. Tak perlu pakai brush bagai....tak perlu nak asah2 pencil bagai. Cukup mudah hanya dengan OBUSE EYEBROW.


KELEBIHAN OBUSE EYEBROW
=========================
**Dalam 1set ada 3 colour.
**Jenis powder.
**Tahan sehingga 8jam.
**Tidak comot, tidak berhabuk, tapi nampak smooth bila dipakai.
**Mudah dibawa kemana sahaja.
**Pilihan warna yang cantik & menarik.
**Sangat sesuai untuk aktiviti seharian.
**Disertakan dengan berus kening yang lembut.

serius buyer
inbox(FB) | SMS | WhatsApp
010-952 0076



EXCEL PARIS LONG LASTING LIPGLOSS-RM12

EXCEL PARIS LONG LASTING LIPGLOSS

Dah pernah mencuba 'EXCEL PARIS LONG LASTING LIPGLOSS' ??
Memang terbaik dan very long lasting 24 hours :)
Memang tak rugi mencuba..

KELEBIHAN:

- Long lasting 24 hours
- Terdapat dalam 12 warna yang menarik
- Finishing 'matte'
- Warna yang pekat dan terang
- Tak perlu touch up lagi..pakai sekali tahan ke malam

MEMANG TERBAIKK !!

Serius Buyer...
inbox(FB) | SMS | WhatsApp
010-952 0076








RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE-RM18

Rahsia Gigi Putih Berseri..Pemutih Gigi Berkesan..Herba Pemutih Gigi Rasyan Termurah!


Pemutih gigi RASYAN adalah pasta gigi yang dihasilkan dari herbal cengkeh yg terkenal dan berkesan untuk memutih, menyegarkan serta melindungi gigi anda. Ianya difomulasikan dengan gabungan bahan aktif ; asteraceae, mentol, clove oil, sodium laurilsuiphate..berkesan menghilangkan karak gigi, memutihkan, mengurangkan sensitif gigi dan berfungsi sebagai anti bakteria. Menjadikan nafas segar sepanjang masa.

Cara Penggunaan;
Oleskan sedikit pada berus gigi dan berus gigi anda, biarkan selama 2 minit sebelum berkumur. Elok digunakan selepas menggosok gigi. Amalkan 2 kali sehari.

Serius Buyer
Inbox | SMS | WhatsApp
010-952 0076




MINI BROW CLASS - RM10

MINI BROW CLASS

KELEBIHAN MINI BROW CLASS DRAWING GUIDE
- Mempunyai 3 corak atau bentuk kening yang berbeza
- boleh digunakan untuk kedua-dua belah kening
- Murah dan paling penting tak sakit hati sangat kalau rosak (tapi stensil ni tahan beb! plastik kan! (^_-)*wink*)
- Mudah dibawa dalam beg (masuk dalam dompet pun boleh sebab nipis!)
- Mudah dibasuh jika kotor

CARA PAKAI:
- Pilih salah satu corak atau bentuk yang diinginkan.
- lekapkan pada kening
- Gunakan pensil pewarna kening (pensel, gel atau serbuk pun boleh)
- Lukis mengikut bentuk stensil.
- Senang je kan.. bukan susah pun nak bentukkan kening :)

serius Buyer...
inbox(FB) | SMS | WhatsApp
010-952 0076




NAKED EYESHADOW

NAKED EYESHADOW
Ready Stock!!!

NAKED 1, NAKED 2, NAKED 3, NAKED 5, NAKED 6
RM25/pcs
NAKED 4 RM35/pcs

Serius Buyer..
inbox(FB) | SMS | WhatsApp
010-952 0076
https://www.facebook.com/MyFfyraBizEnterprise










NAKED4 SPAN FOUNDATION - RM18

Dapatkan NAKED 4 Span Foundation yg cute hari ini...

serius Buyer
inbox(FB) | SMS | WhatsApp
010-952 0076
https://www.facebook.com/MyFfyraBizEnterprise

SABUN IBU PUTIH & IBU PUTIH STRAWBERRY - RM15

Ready Stock...
Sabun Ibu Putih & Sabun Ibu Putih Strawberry

Serius Buyer
inbox(FB) | SMS | WhatsApp
010-952 0076


MATCHA MILK HAND WAX-RM50

MATCHA MILK HAND WAX
Nk kulit tangan cantik, lembut dan cerah seperti awek Korea dalam 30 minit sahaja?? Pkai losyen xjadi?? Pkai scrub xjadi??
MIRACLE HAND WAX ini adalah jawapannya!!!

Hanya dgn 1 kali pemakaian anda akan lihat perubahan yg ketara !!!
KANDUNGAN :
✔ Green Tea Powder
✔ Milk Cream
✔ Aloe
✔ Lo Banana Oil 
✔ Glycerin
✔ Fruit Wax

KELEBIHAN:
✔ Mencerahkan dan menggebukan kulit 
✔ Menghilangkan kedutan pada kulit
✔ Melembutkan kulit
✔ Menanggalkan kulit mati
✔ Memberi vitamin pada kulit
✔ Memudarkan parut dan bintik hitam pd kulit
✔ Merawat sunburn

CARA PENGGUNAAN:
✔ Cuci tangan dengan air kemudian keringkan 
✔ Sapukan wax pada tangan hingga ke celah-celah
✔ Biarkan selama 15 - 30 minit atau sehingga wax keras 
✔ Kemudian koyak wax tersebut 
✔ Bilaskan

Noted : Kulit sensatif tidak digalakkan untuk mencuba
Boleh digunakan hari-hari atau 3 kali 1 minggu
Berat : 200gram
RM50/unit

Serius Buyer
inbox (FB) | SMS | WhatsApp
010-952 0076
https://www.facebook.com/MyFfyraBizEnterprise






RELIAN MASCARA - RM25

RELIAN MASCARA

Relian Mascara berfungsi untuk memanjangkan bulu sehingga 300% - 350% Volume asal dan merupakan BEST SELLER maskara!!!. Relian Macara merupakan maskara yang "WATER PROOF", so jangan bimbang.

Bulu mata akan kelihatan panjang secara cepat dan mudah tanpa perlu melakukan berulang kali
Maskara Relian in terdiri daripada 2 botol. Botol yang pertama (yang panjang) adalah botol yang berisi maskara.
Manakala botol kedua (yang pendek) berisi micro fibre. Fungsi micro fibre adalah untuk menambahkan panjang dan tebal bulu mata, jadi sapukan dari bahagian akar, jangan pada hujung bulu mata sahaja.

CARA PEMAKAIAN :
1. Sapukan maskara yang ada di botol PANJANG
2. Kemudian langsungkan dengan yang di dalam botol PENDEK (micro fibre)
3. Sapukan kembali mascara yang ada di dalam botol PANJANG
4. Ulangi step 1-3 hingga mendapat hasil yang menarik dan diinginkan

Serius Buyer
inbox (FB) | SMS | WhatsApp
010-952 0076
https://www.facebook.com/MyFfyraBizEnterprise




TURTLE NIGHT SKY CONSTELLATION - RM40



Turtle Night Sky Constellation

The interactive night light entertains while soothing a child to sleep. Provides a soothing night light for peaceful sleep.


Features:


Full night sky projection on ceiling
8 actual star constellations
"Twilight Turtle Star Guide" to help find a nd recognize the constellations
Automatic time-out after 30 mins
3 "AAA" batteries (not included)
Ideal for ages 3 to adult
With Muzik
Free USB-cable



Serius Buyer...
inbox (FB) | SMS | WhatsApp
010-952 0076
https://www.facebook.com/MyFfyraBizEnterprise






CONVERSE LOGO SOCK-RM18




READY STOCK
CONVERSE LOGO SOCK


Free Size : 0-12mnth


Pls Choose Kaler ....
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Serius Buyer...

inbox(FB) | SMS | WhatsApp
010-952 0076
https://www.facebook.com/MyFfyraBizEnterprise


ALPHA ARBUTIN SOAP-RM12


ALPHA ARBUTIN SOAP LabDee dari Negara Jiran , Thailand memang Sangat HOT sekarang... 

Kalau uolls nak tahu, Sabun ini dapat membantu menghalang Tirosinase Enzime..
Apa tu Tirosinase Enzyme ?
Tirosinase Enzyme nih bertindak balas dengan Melanin dalam kulit... Ia berfungsi untuk mengurangkan parut dan menjadikan kulit putih secara semulajadi. ALPHA ARBUTIN SOAP ini juga membantu menghalang proses pengeluaran melanin yang berlebihan yang boleh menyebabkan terjadinya jeragat. 
Bau sabun nih Sangat Wangi tau... Bau Aroma Fruity yang SUPER Fresh



Kelebihan Sabun Alpha Arbutin : 
Dapat memudarkan & menghilangkan Pigmentasi , Bintik Hitam , Jerawat , serta Jeragat di Wajah / Badan
Dapat menggantikan sel kulit lama kepada sel kulit baru
Menjadikan kulit semakin lembap
Di formulasikan dari SWITZERLAND & Lulus FDA di Thailand
Sangat EFFECTIVE untuk mendapatkan Kulit yang Cerah berseri & akan sekatakan Tona Kulit
Menjadikan kulit licin dan gebu
Boleh digunakan pada Wajah & Badan
Selamat digunakan & Tiada Side Effect
Effect yang akan Memuaskan Hati & ianya Kekal
Mampu menjadikan kulit semakin sekata dalam masa 7 hari dengan penggunaan secara konsisten



Cara guna : Macam guna sabun mandi biasa,biarkan beberapa minit kemudian basuh.


Serius Buyer
inbox (FB) | SMS | WhatsApp
010-952 0076
https://www.facebook.com/MyFfyraBizEnterprise