FFYRA BIZ... Menjual Macam2 item...

NEW ITEM For Kids/T0ddlers Wear & Toys.. & ada juga item for Mummy & Daddy... dan yang terkini... FFYRA BIZ juga menjual BUNDLE/PRELOVED Children's Wear & Toy's...& ade sket2 jgk f0r Mummy &Daddy..:) Kami juga ada Menjual Produk Kecantikan & Kesihatan....
Untuk Jualan Retail & Wholesale...
Ready Stock item & PRE-ORDER item pun ade... so (^^)HAPPY VIEWING & HAPPY SHOPPING(^^)...

~WELCOME~

Anything Interested to Order?

Do Email me : ffyrabiz@yahoo.com
or WhatsApp : 010-9520076

Delivery Adress:
Phone No:
List Of Order:

* make sure u're serious buyer, im not etertain "BACKOUT BUYER"

Reservation only for 24 hours
For All Ready Stock Item..

ORDER FORM

FULL NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NO:
MAILING ADDRESS:
ITEM DESCRIPTION (BRAND, SIZE, QUANTITY, CODE):
ENQUIRY/COMMENTS:
PAYMENT METHOD: MAYBANK
CIMB BANK
PUBLIC BANK

ACCOUNT NO WILL BE GIVEN LATER TRU EMAIL/SMS.

PAY NOW
BOOKING (FOR 3 DAYS ONLY)
BOOKING WITH 70% DEPOSIT(1 WEEK ONLY)

AFTER THE DEPOSIT PAYMENT IS MADE, THERE IS NO CANCELLATION OF ORDER & NO REFUND WILL BE ISSUED..

DELIVERY CHARGES: ADD RM7 FOR POSLAJU (BELOW 500G) - SABAH
ADD RM9 FOR POSLAJU (BELOW 500G) - SARAWAK
ADD RM12 FOR POSLAJU (BELOW 500G) - SEM M'SIA
ABOVE 500G (WILL ADVISE LATER)

Form provided by Freedback.

JOM SHOPPING!

Saturday, 26 March 2016

KISS BEAUTY BUTTER LIPSTICK RM12 WhatsApp 010-952 0076



KISS BEAUTY BUTTER LIPSTICK
RM12

** ada 24 pilihan warna

WhatsApp 010-952 0076

BUTAE PEARL CREAM (KRIM PENCERAH BUTAE) RM15



BUTAE PEARL CREAM (KRIM PENCERAH BUTAE)
RM15

Produk terbaru keluaran Butae iaitu Butae Pearl Cream atau Krim Butae mengandungi serbuk mutiara asli mencerahkan kulit, kecutkan jerawat jeragat dan sangat bagus jadikan sebagai asas atau foundation sebelum makeup iaitu sebelum guna powder. Kulit akan kelihatan cerah berseri. Krim butae ini mempunyai kelulusan di Thailand. Brand sama dengan bedak yang tengah meletup sekarang ini ya. Krim butae juga berbau sangat wangi lembut. Tiada bahan kimia bahaya, selamat digunakan.
Cara guna krim butae sangat mudah, pastikan kulit muka bersih sebelum menggunakan. Sebelum guna sila baca label produk untuk info lanjut. Formula krim butae terbaru ini adalah special formula iaitu campur dengan vitamin e. Memberi kesan lebih baik.

OBUSE LIP GLOSS RM 10 EACH



OBUSE LIP GLOSS
RM10 each

Ada 12 pilihan warna...

WhatsApp 010-952 0076

SUNSCREEN FOUNDATION SPF40 RM13 each

SUNSCREEN FOUNDATION SPF40
RM13 each

Krim sunscreen foundation spf40 ini diformulakan menggunakan Susu Beras
Bertindak sebagai moisterizer, juga krim siang
Juga boleh digunakan sebagai make up foundation
- diformulakan menggunakan susu beras
- bertindak sebagai pelembab
- boleh digunakan sebagai krim siang atau make up foundation
-melindungi kulit wajah dari sinaran UV yang berbahaya

Bila apply sunscreen ni..nampak dah macam pakai bedak..kulit makin cerah dan beseri..
kalau rasa malas nak apply foundation bagai..haaa ni la produk yang sgt2 best dan satu2 nye produk yang senang dan mudah bagi wanita busy di luar sana 
smile emoticon
khasiatnya:
- menjadikan kulit lebih cerah, halus dan tegang tanpa pengelupasan
- menghilangkan parut jerawat, jeragat dan sel – sel mati
- sesuai untuk mereka yang menghadapi masalah resdung
- sebagai alas mekap
-sesuai untuk semua jenis kulit walaupun kulit sensitif

cara penggunaan:
sapukan krim setiap hari di muka & leher pada waktu siang. untuk mendapatkan kesan yang lebih baik, cuci muka terlebih dahulu dengan sabun susu beras atau rice milk cleansing cream kemudian sapukan krim susu beras beauty atau krim susu beras aaa. setelah krim meresap ke dalam kulit bolehlah sapukan mr sunscreen foundation spf 40 sebagai alas mekap atau sebagai sunblok.
**Kalau nak jadikan sebagai makeup base pon bolehhh...lepas aje apply sunscreen foundation ni..terus aje apply favourite foundation/bb cream...kesan memang superb!!!! LONG LASTING FOR A WHOLE DAY 
smile emoticon
 
smile emoticon
WhatsApp 010 952 0076

Wednesday, 23 September 2015

BABIES BLINK COFFEE RM30

BABIES BLINK COFFEE BY LYANAZ BEAUTY CARE - GEBU, PUTIH & BERTENAGA
Harga RM30

Berminat..
Inbox | SMS | WhatsApp
010-952 0076
--------------------

Inginkan Kulit yang Lembut, Selembut Baby ?
Inginkan Kulit yang lebih Cerah ?
Inginkan Tona Kulit yang Lebih Sekata ?
Ingin Sihat Secara Dalaman ?
Jom amalkan BABIES BLINK COFFEE BY LYANAZ BEAUTY CARE
Semestinya produk terhangat 2015!!

KANDUNGAN DALAM BABIES BLINK COFFEE

✔ Serbuk Mutiara L-Cysteine Hydrochcloride Monohydrote
✔ Calcium
✔ Ekstrak Habbatussauda
✔ Ekstrak Betik
✔ Ekstrak Anggur
✔ Avocado
✔ Tomato
✔ Vitamin C
✔ Marine Collagen
✔ Kopi Arabik
✔ Krimer Bukan Tenusu
✔ Gula

KEISTIMEWAAN BABIES BLINK COFFEE

✔ Mencerahkan kulit dalam masa 5 hari
✔ Melembutkan dan mencerahkan kulit secara menyeluruh dengan sekata
✔ Membaiki tekstur kuliy agar nampak bersinar, cerah dan gebu dalam masa yang singkat
✔ Memulih kulit berparut, berjerawat serta kering
✔ Menganjalkan kulit agar sentiasa lembap
✔ Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di bawah kelompok mata
✔ Mengecilkan liang pori kulit
✔ Menguatkan sistem imunisasi badan agar kekal aktif bertenaga
✔ Menghilangkan rasa mengantuk

CARA PENGAMBILAN BABIES BLINK COFFEE

✔ Amalkan 2 Kali sehari & amalkan ketika perut kosong
✔ Ambil 1 sachet sebelum sarapan & sebelum tidur
✔ Pastikan banyak minum air masak untuk mempercepatkan tindak balas



MN FOUNDATION 4 COLOUR RM17

MN FOUNDATION 4 COLOUR
RM17 only!
 Borong lagii murah.. minimum 10pcs ye

 ▶mineral based foundation. .
 ▶ade 4 colours dlm 1 palet... .
 ▶kegunaan utk shading muka .. so sgt jimat..murah n berbaloi2 !!!.

 FAST RESPOND!
 Direct inbox | WhatsApp 010-952 0076

Wednesday, 21 January 2015

MYMI WONDER PATCH FOR TUMMY -RM25

MyMi Wonder Patch for Tummy ~ wonder patch utk perut 

✔Siapa yg bermasalah perut buncit atau kaki besar dan gemuk, Boleh cuba wonder patch!
✔Testimoni ramai dh berjaya 
✔Nak tau cuba dulu baru tau! 
✔Menguruskan, membakar lemak dan meningkatkan metabolisma
✔Diluluskan oleh FDA, lulus ujian Alahan Kulit dan selamat digunakan
✔Target kawasan berlemak

✔Size: Each piece 19cm x 23cm

Bahan Utama: Natural origin ingredients (Sophori coside, Salicornia herbacea, Capsaicin, Catechin, Caffeine)


BELLY (perut)
1 box (5pcs) 


Setiap set boleh pakai sekali shj
pakai selama 8jam
Pakai sebelum masuk tidur dan tanggalkan keesokan harinya!
Boleh juga dipakai ketika bekerja, shopping atau bila2 saja!
Juga boleh dipakai di lengan atau kawasan lain yg bermasalah seperti lengan dan punggung
boleh pakai setiap hari utk kesan lebih pantas!
Boleh rasa seawal 2minggu (14hari), perubahan dpt dilihat selepas 4minggu (28 hari), hasil yg perfect slps 10 minggu (70 hari)

Serius Buyer
inbox | SMS | WhatsApp
010-952 0076






OBUSE EYEBROW-RM12

Masih tercari-cari pencil EYEBROW yang sesuai??? Jom dapatkan OBUSE EYEBROW. Tak perlu pakai brush bagai....tak perlu nak asah2 pencil bagai. Cukup mudah hanya dengan OBUSE EYEBROW.


KELEBIHAN OBUSE EYEBROW
=========================
**Dalam 1set ada 3 colour.
**Jenis powder.
**Tahan sehingga 8jam.
**Tidak comot, tidak berhabuk, tapi nampak smooth bila dipakai.
**Mudah dibawa kemana sahaja.
**Pilihan warna yang cantik & menarik.
**Sangat sesuai untuk aktiviti seharian.
**Disertakan dengan berus kening yang lembut.

serius buyer
inbox(FB) | SMS | WhatsApp
010-952 0076



EXCEL PARIS LONG LASTING LIPGLOSS-RM12

EXCEL PARIS LONG LASTING LIPGLOSS

Dah pernah mencuba 'EXCEL PARIS LONG LASTING LIPGLOSS' ??
Memang terbaik dan very long lasting 24 hours :)
Memang tak rugi mencuba..

KELEBIHAN:

- Long lasting 24 hours
- Terdapat dalam 12 warna yang menarik
- Finishing 'matte'
- Warna yang pekat dan terang
- Tak perlu touch up lagi..pakai sekali tahan ke malam

MEMANG TERBAIKK !!

Serius Buyer...
inbox(FB) | SMS | WhatsApp
010-952 0076








RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE-RM18

Rahsia Gigi Putih Berseri..Pemutih Gigi Berkesan..Herba Pemutih Gigi Rasyan Termurah!


Pemutih gigi RASYAN adalah pasta gigi yang dihasilkan dari herbal cengkeh yg terkenal dan berkesan untuk memutih, menyegarkan serta melindungi gigi anda. Ianya difomulasikan dengan gabungan bahan aktif ; asteraceae, mentol, clove oil, sodium laurilsuiphate..berkesan menghilangkan karak gigi, memutihkan, mengurangkan sensitif gigi dan berfungsi sebagai anti bakteria. Menjadikan nafas segar sepanjang masa.

Cara Penggunaan;
Oleskan sedikit pada berus gigi dan berus gigi anda, biarkan selama 2 minit sebelum berkumur. Elok digunakan selepas menggosok gigi. Amalkan 2 kali sehari.

Serius Buyer
Inbox | SMS | WhatsApp
010-952 0076