FFYRA BIZ... Menjual Macam2 item...

NEW ITEM For Kids/T0ddlers Wear & Toys.. & ada juga item for Mummy & Daddy... dan yang terkini... FFYRA BIZ juga menjual BUNDLE/PRELOVED Children's Wear & Toy's...& ade sket2 jgk f0r Mummy &Daddy..:) Kami juga ada Menjual Produk Kecantikan & Kesihatan....
Untuk Jualan Retail & Wholesale...
Ready Stock item & PRE-ORDER item pun ade... so (^^)HAPPY VIEWING & HAPPY SHOPPING(^^)...

~WELCOME~

Anything Interested to Order?

Do Email me : ffyrabiz@yahoo.com
or WhatsApp : 010-9520076

Delivery Adress:
Phone No:
List Of Order:

* make sure u're serious buyer, im not etertain "BACKOUT BUYER"

Reservation only for 24 hours
For All Ready Stock Item..

ORDER FORM

FULL NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NO:
MAILING ADDRESS:
ITEM DESCRIPTION (BRAND, SIZE, QUANTITY, CODE):
ENQUIRY/COMMENTS:
PAYMENT METHOD: MAYBANK
CIMB BANK
PUBLIC BANK

ACCOUNT NO WILL BE GIVEN LATER TRU EMAIL/SMS.

PAY NOW
BOOKING (FOR 3 DAYS ONLY)
BOOKING WITH 70% DEPOSIT(1 WEEK ONLY)

AFTER THE DEPOSIT PAYMENT IS MADE, THERE IS NO CANCELLATION OF ORDER & NO REFUND WILL BE ISSUED..

DELIVERY CHARGES: ADD RM7 FOR POSLAJU (BELOW 500G) - SABAH
ADD RM9 FOR POSLAJU (BELOW 500G) - SARAWAK
ADD RM12 FOR POSLAJU (BELOW 500G) - SEM M'SIA
ABOVE 500G (WILL ADVISE LATER)

Form provided by Freedback.

JOM SHOPPING!

Saturday, 26 March 2016

SUNSCREEN FOUNDATION SPF40 RM13 each

SUNSCREEN FOUNDATION SPF40
RM13 each

Krim sunscreen foundation spf40 ini diformulakan menggunakan Susu Beras
Bertindak sebagai moisterizer, juga krim siang
Juga boleh digunakan sebagai make up foundation
- diformulakan menggunakan susu beras
- bertindak sebagai pelembab
- boleh digunakan sebagai krim siang atau make up foundation
-melindungi kulit wajah dari sinaran UV yang berbahaya

Bila apply sunscreen ni..nampak dah macam pakai bedak..kulit makin cerah dan beseri..
kalau rasa malas nak apply foundation bagai..haaa ni la produk yang sgt2 best dan satu2 nye produk yang senang dan mudah bagi wanita busy di luar sana 
smile emoticon
khasiatnya:
- menjadikan kulit lebih cerah, halus dan tegang tanpa pengelupasan
- menghilangkan parut jerawat, jeragat dan sel – sel mati
- sesuai untuk mereka yang menghadapi masalah resdung
- sebagai alas mekap
-sesuai untuk semua jenis kulit walaupun kulit sensitif

cara penggunaan:
sapukan krim setiap hari di muka & leher pada waktu siang. untuk mendapatkan kesan yang lebih baik, cuci muka terlebih dahulu dengan sabun susu beras atau rice milk cleansing cream kemudian sapukan krim susu beras beauty atau krim susu beras aaa. setelah krim meresap ke dalam kulit bolehlah sapukan mr sunscreen foundation spf 40 sebagai alas mekap atau sebagai sunblok.
**Kalau nak jadikan sebagai makeup base pon bolehhh...lepas aje apply sunscreen foundation ni..terus aje apply favourite foundation/bb cream...kesan memang superb!!!! LONG LASTING FOR A WHOLE DAY 
smile emoticon
 
smile emoticon
WhatsApp 010 952 0076

No comments:

Post a Comment